Nyheder
  |  Login

Foreninger i Aalborg Øst
24. september 2018
På vores hjemmeide kan man se foreningerne i Aalborg øst - se om din er kommet på listen.
På vores hjemmeide kan man se foreningerne i Aalborg øst - se om din er kommet på listen. Det er også her du kan se, hvad du selv skal bruge din fritid til, Der er mange gode ideer. Vi er klar over, at vores link til facebook ikke virker, og det vil blive rettet snarest. Har du ellers rettelser, så skriv endelig til os på kvarterloft@aalborg.dk
Borgerforums Årsmøde 17. april kl. 19 Trekanten
9. april 2018
Tirsdag 17. april kl. 19 kan du på Trekanten høre nyt om udviklingen i hele Aalborg Øst og få indflydelse på fremtiden.
Tirsdag 17. april kl. 19 kan du på Trekanten høre nyt om udviklingen i hele Aalborg Øst og få indflydelse på fremtiden. Lyder det ikke som en god mulighed? Det sker, når Borgerforum holder årsmøde og inviterer alle i 9220 til at høre, hvad der er sket og hvor vi er nu - og diskutere, hvordan vi skal påvirke fremtiden. Læs mere her på siden under "Borgerforum" - Referater og vedtægter, hvor man kan finde alle relevante bilag.
International Kvindedag 8.marts
22. februar 2018
8. marts kl. 17 holder kvinderne igen fest på Trekanten.
8. marts kl. 17 holder kvinderne igen fest på Trekanten. I år skal vi både have teater, mad og spændende oplæg - og en masse mere. Fadime Turan fortæller om "Kunsten at integrere en dansker" og der vil være mad fra flere nationaliteter. Køb billetter til 50 kr på www.trekanten.info
Plakatkonkurrence
13. november 2017
Nu kan årets bidrag til Plakatkonkurrencen ses på Trekanten.
Hvert år udkommer en Aalborg Øst plakat, og nu kan du se bidragene til konkurrencen på Trekanten, hvor de alle er hængt op. Onsdag 6. december kl. 16.30 afsløres vinderne, og du er velkommen til at møde op til seancen, få en lille snack og få en plakat med hjem :)
Sommer på Kvarterværksetdet
11. juli 2017
I kan stadig træffe os hjemme, men 15.-30. juli holder Kvarterværkstedet SOMMERFERIE. Derefter kører vi på halv kraft indtil midt i august.
I kan stadig træffe os hjemme, men 15.-30. juli holder Kvarterværkstedet SOMMERFERIE. Derefter kører vi på halv kraft indtil midt i august. Kvarterværkstedet ønsker alle en STRÅLENDE SOMMER!
Nyt fra Borgerforum
21. juni 2017
Borgerforum holder møder kl. 17 fremover
I aftes havde Borgerforum det sidste møde før sommerferien, og det blev afholdt kl. 17, hvilket man agter at fortsætte med fremover. Man kan læse referaterne og se dato for de kommende møder her på hjemmesiden. som udgangspunkt bliver møderne holdt på Trekanten, men da Borgerforum ønsker at kende bydelen så godt som muligt, rykker de ofte ud af huset og holder tema-møde et andet sted.
Nyt fra Borgerforum
Møllelaug i Øster sundby
19. juni 2017
I aften forsøger vi at danne et møllelaug omkring Kornmøllen i Øster Sundby - kom kl. 19, hvis du er interesseret.
I aften forsøger vi at danne et møllelaug omkring Kornmøllen i Øster Sundby - kom kl. 19, hvis du er interesseret. Med et lokalt møllelaug får vi mange flere muligheder for at udnytte det skønne sted, og selv sætte vores præg på området. Ingen tilmelding - blot kom og vær med kl. 19.
9220 de Frivillige holder INFO-møde
21. april 2017
Blev du også imponeret da du så dem i TV? Lørdag 22. april kl. 10.30 kan du på Trekanten høre mere om 9220 de Frivillige.
Blev du også imponeret da du så dem i TV? Lørdag 22. april kl. 10.00 kan du på Trekanten høre mere om 9220 de Frivillige. De fortæller om deres arbejde, og du får lejlighed til at være med i den næste ferie - i et supergodt fællesskab.
Borgerforums Årsmøde Onsdag 5.april
29. marts 2017
Borgerforum inviterer til Årsmøde og Aalborg øst gryde på onsdag 5. april - vigtig information og god mad, ganske gratis - på Trekanten.
Borgerforum inviterer til Årsmøde og Aalborg øst gryde på onsdag 5. april - vigtig information og god mad, ganske gratis! Det foregår på Trekanten, og hvis du vil spise med kl. 18, skal du tilmelde dig senest fredag 31. marts kl. 12. Hvis du vil deltage i mødet, møder du bare op kl. 19. Se hele programmet under Borgerforumfanen - Referater og lignende. Her kan du også se beretning, regnskab og budget.
Gå til - noget :)
13. marts 2017
121 forskellige ting, man kan gå til eller være medlem af i Aalborg Øst! Så meget kan du finde på linket "Foreninger" her på siden!
121 forskellige ting, man kan gå til eller være medlem af i Aalborg Øst! Så meget kan du finde på linket "Foreninger" her på siden! Er du til strikning eller babysalmesang, er du mere til en ridetur, eller vil du have indflydelse på bydelen gennem Borgerforum? Du kan også spille discgolf i Bundgårdsparken, arrangere majfest eller bruge din tid i Genbrugserne. På hjemmesiden finder du alle oplysningerne, men vil du hellere ha en papirudgave, kan du hente den på Kvarterværkstedet.
International Kvindedag
7. marts 2017
Så er det sidste chance for at være med i den store kvindefest onsdag kl. 17.
Så er det sidste chance for at være med i den store kvindefest onsdag kl. 17. Programmet indeholder teater, oplæg, dans og musik, samt en international buffet, tilberedt af bydelsmødrene i Aalborg Øst. Køb billet på www.trekanten.info - den koster kun 50 kr.
Forening i Øst
24. februar 2017
Har du af og til problemer i din forening, kan vi sikkert hjælpe! Borgerforum, Trekanten og Kvarterværkstedet informerer 6. marts kl. 17-19 på Trekanten.
Borgerforum, Trekanten og Kvarterværkstedet informerer 6. marts kl. 17-19 på Trekanten. Har du af og til problemer i din forening, kan vi sikkert hjælpe! Vi kan give indflydelse, penge, gode råd og sparring til alle foreninger, der ligger i Aalborg øst. Mød op til fyraftensmødet - hør og spør'
Borgerforum møde tirsdag 14. februar 2017
13. februar 2017
Borgerforum holder møde 3. tirsdag i måneden - men i februar er det fremrykket pga. vinterferie! Møderne foregår på Trekanten kl. 19.
Borgerforum holder møde 3. tirsdag i måneden - men i februar er det fremrykket pga. vinterferie! Møderne foregår på Trekanten kl. 19. Februarmødet omhandler bl.a. Sommerfuglen, Bydelsudvikling, det kommende årsmøde (som ligger 5. april), - og andre aktuelle emner.
Kvarterværkstedet har ny adresse - og juleferie
21. december 2016
Kvarterværkstedet er flyttet tilbage på Trekanten, hvor vi træffes igen efter ferien torsdag 5. januar 2017
Kvarterværkstedet har brugt den sidste uge på at flytte ind på Trekanten, hvor vi tidligere har boet. Det er vi rigtig glade for, og vi glæder os til samarbejdet her i huset og rundt i hele bydelen. Kom endelig og besøg os - men vent til torsdag 5. januar, for indtil da holder vi nemlig JULEFERIE. Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Aalborg Øst plakaten 2017 afsløres 8. december
17. november 2016
Torsdag 8. december kl. 16.30 afsløres næste års Aalborg øst plakat på Kvarterværkstedet.
Torsdag 8. december kl. 16.30 afsløres næste års Aalborg øst plakat på Kvarterværkstedet. Samtidig kan man få 2017 kalenderen så man kan se de store begivenheder i bydelen, og få skrevet ind, hvornår man skal til mosters fødselsdag. Kalenderen husstandsomdeles i løbet af december, og ønsker man et eller flere eksemplarer af plakaten, kan man hente dem på Kvarterværkstedet - ganske gratis.
Borgerforum i aften
18. oktober 2016
I aften er der igen møde i Borgerforum på Trekanten kl. 19. Emnerne er bl.a. Kontanthjælpsloft, Borgermøde om Leje-forhold, Sommerfuglen og forsikringspriser.
I aften er der igen møde i Borgerforum på Trekanten kl. 19. Emnerne er bl.a. Kontanthjælpsloft, Borgermøde om Leje-forhold, Sommerfuglen og forsikringspriser. Der er offentlig adgang til alle Borgerforums møder, og man har lov til at blande sig i diskussionerne. Trekanten er lukket om aftenen i ferien, men vi åbner døren ved P-pladsen for deltagere til dette møde.
Borgerforum møde tirsdag 17.maj
12. maj 2016
Borgerforum mødes på TREKANTEN på tirsdag 17. maj kl. 19. Alle er velkomne - læs dagsordenen på siden her under fanen Borgerforum - referater og lign.
Borgerforum mødes på TREKANTEN på tirsdag 17. maj kl. 19. Alle er velkomne - læs dagsordenen på siden her under fanen Borgerforum - referater og lign.
Dagsorden og regnskab
14. april 2016
Dagsorden og regnskab til Borgerforums Årsmøde finder du under fanen BORGERFORUM, Referater o.lign.
Dagsorden og regnskab til Borgerforums Årsmøde finder du under fanen BORGERFORUM, Referater o.lign.
Borgerforums Årsmøde Tirsdag 19. april på Trekanten
13. april 2016
Borgerforum informerer og indbyder til diskussion, når de på tirsdag inviterer alle Aalborg Østere til Årsmøde.
Borgerforum informerer og indbyder til diskussion, når de på tirsdag inviterer alle Aalborg Østere til Årsmøde. Det foregår på Trekanten kl 19 - men man har mulighed for at købe Chili con carne for 20 kr kl. 18, og samtidig kan man starte snakken om bydelen. Ingen tilmelding til mødet, men maden bestilles på www.trekanten.info
Kvarterværkstedet på plads igen
12. januar 2016
Nu kan I roligt komme forbi med nye projekter, I vil have hjælp til - vi er på plads, veludhvilede og med et nyt budget.
Nu kan I roligt komme forbi med nye projekter, I vil have hjælp til - vi er på plads, veludhvilede og med et nyt budget. Har du ideer til fremme af Aalborg Øst, så kom ind og snak med os og lad os se, om ikke vi sammen kan gøre noget sjovt.
Programmet er kommet!
18. august 2015
Nu har vi fået fastlagt et program. Kig på Aalborg Øst dagen oppe i fanerne, der står alt hvad der sker på dagen.
Info-møde den. 17. August til Aalborg Øst dagen
11. august 2015
HUSK: Vi holder info-møde på mandag den 17. August klokken 19.00 i Tornhøj DUS. Der vil være lidt forfriskninger til mødet.
Hvis i som forening kommer til Aalborg Øst dagen, er det vigtigt at i har mindst en person repræsenteret til mødet. Alt det sidste nødvendige information bliver nemlig informeret til mødet. I kan meddele om jeres ankomst til mødet på kvarterloft@aalborg.dk. Derudover så mangler vi stadig frivillige til selve dagen. Hvis i selv kan være frivillig og/eller kender nogen der måske gerne vil, så kom endelig også til mødet, så i kan blive registreret og få tildelt en arbejdsplads. Vi glæder os til at se jer på mandag.
Aalborg Øst Dag entertainere
8. juli 2015
Vi har fastlåst nogle entertainere til Aalborg Øst dagen. Ladies & Gentlemen spiller fra 15-18 og Chris Hayes og Henrik Engqvist spiller fra 12-15. Kom og nyd noget godt musik.
Kontoret er åbent
7. juli 2015
Trods diverse personers ferie sidder der hele tiden én på kontoret ferien igennem. Det er Christina, vores nyeste praktikant. Hun kan klare det meste, så kom bare ned og tag en snak med hende. Hun er
Borgerforums Årsmøde 14. april kl. 19 på Trekanten
9. april 2015
Deltag i debatten om Aalborg Øst og bestem, hvem der skal være bydelens talerør næste år - du kan selv stille op, hvis du bor i 9220.
Du kan finde beretningen, regnskab og budget under fanen Borgerforum - referater o.lign.
Aalborg Øst Dag
1. april 2015
Aalborg Øst Dag, foregår Lørdag den 5 September, og nu kan du tilmelde din forening eller bare dig selv :) Kontakt Kvarterværkstedet!
Aalborg Øst Dag, foregår Lørdag den 5 September, så vil du være med til at arrangere dette så henvend dig på Kvarterværkstedet :)
Kvinde dag på Trekanten
8. marts 2015
Kvindedag på Trekanten
Der er Kvindedag på trekanten den 8. Marts fra 11-16
9220 Magasinet
18. februar 2015
9220 Magasinet har deadline den 27 Februar
Derfor vil vi da gerne høre fra jer om i har noget der skal med i næste magasin. Kontakt Grethe Andreasen fra Kvarterværkstedet, for en snak om indhold til magasinet.
Hjemmeside & Facebook
17. februar 2015
Hjemmesiden fremover
Fremover vil hjemmesiden generelt kun holde ren informative informationer, såsom nyheder, referater samt projektlister osv.. Det vil sige at billeder fra arrangementer osv vil kunne finde på vores facebookside da vi har konkluderet at de fleste følger mest med på Facebook alligevel :) Skulle du være en af de få der ikke kender til vores Facebook side så kan du klikke på nedenstående link KvarterVærkstedets Facebook
Natteravne søger frivillige
17. februar 2015
Aalborg Natteravne søger frivillige til at hjælpe
Brætspils indsamling
16. februar 2015
Brætspils indsamling
Vi søger masser af brætspil, så hvis i skulle have en masse brætspil liggende som i gerne vil af med, må i meget gerne aflevere dem på Kvarterværkstedet, så skal vi sørge for der er en masse der får god glæde af dem ( Vi er kun interesseret i hele spil )
Hjemmesiden
9. januar 2015
Kommer lidt liv i hjemmesiden

Vi ved godt at hjemmesiden har haltet lidt på det sidste, men der vil ske nogle opdateringer i den kommende tid :)
Godt Nytår 2015
6. januar 2015
Alle os fra Kvarterværkstedet ....
Vil gerne sige godt nytår, og håbe i har fået en god start på det nye år, der vil ske mange spændende ting i det nye år, og vi glæder os til at se jer alle
Godt Nytår 2015
3. oktober 2014
Plakatkonkurrence - deadline 31. oktober
Brug efteråret til at tage skønne billeder og vind årets plakatkonkurrence i Aalborg Øst. Temaet er "Skønne stunder i Aalborg Øst", og et dommerpanel vil vælge, hvilket billede der skal udgøre Øst-plakaten 2015. Derudover er der også pengegaver til vinderne. Man kan aflevere op til 3 billeder pr. person, og bidragene skal afleveres eller sendes til Kvarterværkstedet, kvarterloft@aalborg.dk
18. august 2014
9220-Magasinet ude i hele bydelen
Så har vi passeret 15. august, og 9220 magasinet er delt ud i hele Aalborg Øst. Skulle du ikke have modtaget det, kan du altid henvende dig til Kvarterværkstedet, her har vi flere eksemplarer. Vi vil også gerne vide, om der er problemer nogen steder - det kan være svært at være uddeler i disse renoveringstider :)
13. juni 2014
Sidste chance Borgerscenen på Aalborg Teater - 14-06-2014
Husk at Borgerscenen har sidste dag imorgen. Så hvis du vil ind og se et glimrende teaterstykke lavet af beboerne i Aalborg Øst, så er det altså sidste chance nu.
SommerBazar på Trekanten 21. juni
3. juni 2014
PROGRAM FOR SOMMERBAZAR 2014 Marked kl. 14-21 - både inde og udenfor Trekanten
Kl. 14 Bazaren åbner med Touch of Africa Kl. 14 Fri leg med Ung Aalborg på plænen Kl 14 - 17 Aalborg Øst premiere på filmen "Baby" optaget i Aalborg Øst Kl. 14.30 Aalborg Danse og Spillemandslaug Kl. 15 - 16.30 Show og workshop med Klovnen Abdul Kl. 15 Kor fra Herningvejens Skole underholder Kl. 17 Arabisk Awtar Dans Kl. 18 Grillen i gårdhaven er klar Grill menu: Chevapchichi af lam Hakkebøf - okse Kyllingbryst Kartoffelsalat of grøn slat og flutes Kun 50,- (du griller selv) Køb spisebillet på www.trekanten.info Kl. 19: Somalisk musik med Abdi Baadil og musikere i salen Kl. 20.30 Mavedans med Vendsyssel Mavedanserforening i salen Kl. 21 Tak for i dag Gratis entré - Fri parkering Ændringer i programmet kan forventes - tiderne er ca. tider.
Borgerforumsmøde Tirsdag kl. 19 på Trekanten
15. maj 2014
Når Borgerforum holder møde, er alle velkomne - hvis de vil noget godt for Aalborg Øst.
Tirsdag aften mødes de igen, og du kan dukke op og være med i debatten om skolesamarbejdet, visioner for bydelen, Sommerfuglens liv, lokalplanerne, Hundeskoven osv. Møderne holdes normalt på Trekanten. Dette er det sidste ordinære møde før sommerferien.
To arrangementer afholdes i Juni
15. maj 2014
To spændende arrangementer - Søndag d. 15. Juni er der Mølledag, og lørdag 21. juni Bazar ved Trekanten.
Bazar Between bliver spækket med underholdning. Så kom til en spændende dag med kultur i højsæde. Oplev bl.a. Kunsthåndværkermesse, loppemarked og børnebazar. Mølledag i Øster Sundby i samarbejde med Johan Rentzau Spejdergruppen. Kom ud til Møllen og stå på stylter, male med mel eller bage snobrød og pandekager.
9220: Portræt af en bydel
13. maj 2014
9220 rykker nu ud på Aalborg Teater
Fra d. 16.05.2014 til d. 14.06.2014 kan Aalborg Øst opleves på Aalborg Teater. "Det blev bygget som et paradis, hvor borgerne skulle bo og holde fri og være lykkelige og ha' en lille bil hver. Nu vil de fleste aalborgensere helst ikke bo her - bortsat fra hvis man spørger dem, der allerede bor her. De vil allerhelst bo lige netop her. Det er her, der er flest politifolk, fleste scootere og fleste hudfarver pr. indbygger. Det er her, der bliver lavet den stærkeste mad og de sødeste kager. Det er Aalborg Øst, og nu laver vi sammen med bydelens borgere en teaterforestilling om den, om dem og om livet i det, nogen kalder verdens mindste og fedeste ghetto.
Nye medlemmer i bestyrelsen i Borgerforum
13. maj 2014
På årsmødet kom der nye ansigter til...
De nye medlemmer kan nu findes under "Borgerforums medlemmer"
Magasin
30. april 2014
Nyt magasin ude...
Så er der nyt fra 9220. Læs mere om: Skak i storformat..... Børnekarneval....... (Fredag d. 02/05-2014)... Nye ansigter..... Og kommende aktiviteter i 2014. Det nye magasin kan læses på følgende hjemmeside: http://issuu.com/frederikalken/docs/9220_blad_maj_-_august__web I kan også komme ind på Kvarterværkstedet i Sundhedshuset og få en fysisk kopi.
Halvtagene taget ned
28. april 2014
Ting holder ikke evigt, og i sidste uge måtte to af halvtagene ved Sommerfuglen tages ned.
Ting holder ikke evigt, og i sidste uge måtte to af halvtagene ved Sommerfuglen tages ned. Halvtagene blev bygget i 2003, og giver læ til gamle landbrugsmaskiner, samlet af Villy Christensen. Desværre blev to af tagene for dårlige, og de er nu fjernet, samtidig med at det tredje og største bliver sikret.
Aalborg Øst dag informationsmøde
23. april 2014
Så er der informationsmøde til Aalborg Øst dag i Dus Tornhøj d. 23 April 2014.
Kære institution og forening! Invitation til info-møde Onsdag d. 23 April kl. 19 i Dus Tårnhøj På mødet vil du - Høre ALT om, hvor langt vi er nået med planlægningen af årets Aalborg Øst dag - møde alle planlægger grupperne - kunne melde dig som frivillig - se pladsen hvor det skal være - høre nærmere om, hvordan foreningerne tilmelder sig og deltager Vi håber, at alle der er bare lidt interesseret dukker op. Invitér derfor gerne flere med! Der er ikke tilmeldingspligt, men det vil være dejligt med en besked, hvis du ved, du kan komme. Vi har nemlig tænkt os at servere en lille snack til kaffen. Venlig hilsen Tovholderne på årets Aalborg Øst v/ Kvarterværkstedet kvarterloft@aalborg.dk 9931 7615
Borgerforums Årsmøde
31. marts 2014
Borgerforum årsmødet - Trekanten d. 8 April 2014 kl 18.30 - 21:30
Vi inviterer borgerne i Aalborg Øst til det årlige møde ved Borgerforum i Trekanten. På dagsordenen er der - Aalborg Øst en bydel i udvikling v. Borgerforum - Tanker fra et udviklingsområde v. Frontløberne - Byrum v. Center For Urban Kunst - Borgerforum: Beretning, regnskab og valg VORES BYDEL, VORES ANSVAR
Aalborg Øst dag - INFO-møde Dus Tornhøj
23. marts 2014
Aalborg Øst Dag infomøde i Dus Tornhøj D. 23 April kl 19.00
Kære institution og forening! Invitation til info-møde Onsdag d. 23 April kl. 19 i Dus Tornhøj På mødet vil du - Høre ALT om, hvor langt vi er nået med planlægningen af årets Aalborg Øst dag - møde alle planlægger grupperne - kunne melde dig som frivillig - se pladsen hvor det skal være - høre nærmere om, hvordan foreningerne tilmelder sig og deltager Vi håber, at alle der er bare lidt interesseret dukker op. Invitér defor gerne flere med! Der er ikke tilmeldingspligt, men det vil være dejligt med en besked, hvis du ved, du kan komme. Vi har nemlig tænkt os at servere en lille snack til kaffen. Venlig hilsen Tovholderne på årets Aalborg Øst v/ Kvarterværkstedet kvarterloft@aalborg.dk 9931 7616
KIM-messe lørdag kl. 10-15
20. marts 2014
KIM-messe - for alle med en kreativ åre! Lørdag 22. marts 10-15 på Trekanten
Lørdag bugner Trekanten af kreative ideer i alle afskygninger. Prøv at binde fluer, køb smykker, se de skønneste strikkerier, deltag i fællesmaleriet og køb spændende ting, der ikke er til at stå for.
International kvindedag
26. februar 2014
En festlig aften med andre kvinder og det sker Lørdag d. 8. marts Kl. 17.00 På Trekanten
- Oplæg af Lene Olsen og Mahtab Jalili -Kurdisk mad -Dans og underholdning med bl.a. zumba Kurdisk dans Grønlandsk dans Arabisk dans Afrikansk dans -Vi slutter af med en hyggelig aften Pris: 50 kr. Billetter kan købes på Trekanten. Børn (til og med 12 år): 25 kr. Der vil være mulighed for børnepasning Sodavand, øl og vin kan købes Arrangør: Bydelsmødrene, 9220, Trekanten og Kvarterværkstedet. Du kan komme i kontakt med os på kvarterloft@aalborg.dk eller 4178 0988 Vi glæder os til at se dig!
International kvindedag
Så er der Kim Messe
25. februar 2014
KreativInspirationsMesse på Trekanten Lørdag d 22. Marts kl 10-15. Fri Entre !!
Kreative grupper, foreninger og private inviteres til messe . Få en stand og kaffe/te og lidt at stå imod med for 100 kr. Tildmelding til : KVARTERLOFT@AALBORG.DK (skriv meget gerne hvad du/i deltager med). Tilmeldingsfrist: d 12. Marts . Har du spørsmål er du velkommen til at kontakte os eller kigge ind på Kvarterværkstedet, Fyrkildevej 7. Vi glæder os til at byde deltagere og besøgende velkommen .
Går du med en journalist i maven , Så se her
19. februar 2014
Går du med en journalist i maven , Så se her
Vinterferie Aktiviteter på Trekanten
17. februar 2014
Der er Kreative Workshops og Leg fra Gamle dage fordelt over uge 8.
Tirsdag d 18 og Torsdag d 20. Feb er der Kom og Leg fra kl 12-16 . Leg fra Gamle dage. Onsdag d 19 og Torsdag d 20. Feb er der Kreative Workshops , Sjove Ting af Skrot . det er Gratis !!
Nye fotos fra 2013
10. februar 2014
Se de nye fotos der er lagt ind på hjemmeside
vi arbejder på at få lagt fotos fra 2013 på vores fotos serie , så i kan se og nyde dem lide så meget som vi gør.
Så er vi tilbage og friske til det nye år
16. januar 2014
Kvarter værkstedet ønsker alle et godt år 2014
Juleferie i Kvarterværkstedet
20. december 2013
Tak for i år - vi glæder os til at se jer igen efter 6. januar 2014
Tak for godt samarbejde i 2013. Kvarterværkstedet har været med i masser af ting: * Boldbane og legeplads ved Sebbersundvej * Oprettelse af Kofoeds Skole * Aalborg Øst dag * Borgerforum og skolesamarbejde * 9220-magasinet * DUKA-event * International Kvindedag * Det skæve rum * Etniske kvindeforeninger * Lektiehjælp ... og meget meget mere.... I 2014 håber vi, du også vil komme med gode ideer til Aalborg øst!
Jul på Sommerfuglen
28. november 2013
Det sker Søndag d 1 Dec. kl 12-16 for enden af Vedstedvej
Juledekorationer og æbleskiver, en hyggelig eftermiddag for hele familien. Materialer til en juledekoration fra 20 kr. Æbleskiver, kaffe, saft og gløgg for 10 kr. Gratis for sommerfuglens venner og 100 kr om året for en husstand. Kom glad og vær med .
Så er vinderne af plakatkonkurrencen 2014 fundet
27. november 2013
Der blev indsendt ikke mindre end 86 forslag til plakatkonkurrencen i alt
I konkurrencen for voksne var det Jeanette Johnsen med plakat nr. 26, der fik 1. pladsen, 2. pladsen gik til Henriette Johnsen med plakat nr. 7 og 3. pladsen gik til Kirsten Ardal med plakat nr. 14. Stort tillykke. I konkurrencen for børn gik 1. pladsen til Karl Elbæk med plakat nr. 1. Der var tæt løb om 2. pladsen, så her er der flere vindere: Alyssa med plakat nr. 2, Frederik med plakat nr. 12, June med plakat nr. 19, Hebba med plakat nr. 28, Rune med plakat nr. 29, Nanna med plakat nr. 31. Stort tillykke til jer alle her fra kvarterværkstedet . Der kom rigtigt mange gode forslag, og det var ikke let at finde en vinder. Tak til alle som har indsendt de super gode forslag. Vi håber I vil være med næste år.
NY Iværksætterdag 18. November Kl 10-16
12. november 2013
det foregår i Sundheds-og Kvartershuset fyrkilevej 7, 9220 Aalborg Øst
Drømmer du om at starte egen virksomhed ? Så kig forbi til "Ny-Iværksætterdag" i Sundheds-og Kvartershuset . det er Gratis
Så er der jul i Genbrugsen
29. oktober 2013
Jul i Genbrugsen d 2 November kl 11-14 . Saltumvej 17, 9220 Aalborg Øst i enden af boligblok.
Deres jule moto ...... Vi glemmer moms og alt det dyre, Benny og Vinni arbejder uden hyre. Alt hvad vi tjener går til fællesbedrifter, Så kom og køb et glas ellere enfranskbrødsrister. det er Billigt og brugt, man uuhh hvor vi frister .
KreativInspirationsMesse
28. oktober 2013
husk at det er på Lørdag d 2 November der er KreativInspirationsMesse og det sker på Trekanten kl 10-15 og der er Fri entre !! læs mere på www.kim9220.wordpress.com
18. oktober 2013
Tirdag d 22 Oktober er der Foredrag på Trekanten med dyrehviskeren
Husk at der er Foredrag på Trekanten med dyrehviskeren Winnie Laursen Entre 110 kr og det er med start Kl 19 Kom og vær med !!
18. oktober 2013
Aalborg Øst plakaten 2014 bliver så flot!
Plakatkonkurrence 2014 , dette år er temaet Stifinder i Aalborg øst og igen i år er der både en voksen-og en børnekonkurrence Husk Angiv om bidraget er til voksen-eller børnekonkurrencen. Kontaktoplysninger: Navn , e-mail og adresse . max. 3 bidrag pr person (- og der er max 1 præmie pr person ). Kvaliteten skal være god nok til at tåle en stor forstrørrelse. Indsend dit bidrag senest 31/10 2013 til : Kvarterloft@aalborg.dk – eller aflever det til: kvarterværkstedet , sundheds- og kvartershuset , fyrkilevej 7 , lej. 5, 9220 Aalborg øst Indkomne forslag vil blive udstillet på Sundheds- og Kvartershuset og et dommerpanel vil finde de i alt 9 vindere, der vil få uddelt præmier til et samlet beløb a 4500 kr Præmier: Børn til 16 år: 1. præmie 500 kr 2. præmie (5 stk) 100 kr Voksene: 1. præmie 2000 kr 2. præmie 1000 kr 3. præmie 500 kr Så kom og vær med , giv dit bud på Stifinder i Aalborg øst
Plakat-forslagene er udstillet
2. november 2010
Aalborg Øst plakaten 2011 bliver flot! Det blev afgjort i går, da et dommerpanel på 10 afgjorde, hvem der skal vinde årets plakatkonkurrence.
Kvarterværkstedet har fået 55 forslag til den nye Aalborg Øst plakat. De er alle udstillet i kælderen på Trekanten, og her kan man komme i åbningstiden og se dem. Dommerpanelet består af 10 personer, som i går var på den svære opgave at vælge vinderne. De vil dog gørst blive offentliggjort 23. november kl. 17, hvor man er velkommen til afsløringen. Her kan man få en plakat med hjem.
Læs om Sommerfuglen
29. oktober 2010
Hver dag sker der nyt her på hjemmesiden - i dag lægger vi (endelig) noget på om Sommerfuglen.
Hver dag sker der nyt her på hjemmesiden - i dag lægger vi (endelig) noget på om Sommerfuglen. Sommerfuglen er en seværdighed i Tranumparken, både et godt udflugtsmål og en interessant samling af redskaber "fra gamle dage". Find det under Fotos eller under Projekter.
Nyhedsbrevet i nye klæder
16. oktober 2010
Nyhedsbrev og kulturkalender slået sammen til eet magasin: 9220 - Det sker i Aalborg Øst
Vi arbejder hele tiden med at at blive bedre til at fortælle om bydelen - både det der er sket, og det der kommer. Det skal være ting, I synes er interessante, og det skal være tydeligt, hvad der sker, så I har mulighed for at vide det på forhånd. Nu har vi slået de to foldere sammen, og vi håber, I vil komme med gode forslag til, hvad der skal være i det. I løbet af et par dage lægges magasinet her på siden.
Ny hjemmeside
14. oktober 2010
Som I kan læse i nyhedsbrevet i dag har vi fået en ny hjemmeside
Vi håber I tager godt imod siden, ligesom vi meget gerne modtager gode forslag til indhold. Det betyder dog også, at vi ikke er HEEELT færdige med at lægge tingene op endnu.....