Vores projekter
Tilbage til søgning

Rudolf Steiner Skolen - Renovering af legeplads

Rudolf Steiner Skolens legeplads trængte voldsomt til
fornyelse. Legepladsen ligger ud til stier og åbne arealer i de
boligbebyggelser, der ligger omkring skolen. Derfor benyttes legepladsen også
af børnene fra området udenfor skolens åbningstid og i ferieperioderne.
 
Der blev lavet en svævebane og klatretræer. Legeområdet
blev kuperet og der blev gravet ud til en stor sandkasse. Og endelig blev der
lavet gynger samt et rutsjerør med trapper sammen med svævebanen.
 
Frivillige forældre og lærere udførte arbejdet sammen med
de ældste elever på skolen, der deltog med udførelse af projektarbejde. Alle
blev hjulpet af Den grønne Guide fra Kvarterværkstedet.
 
For at bygge svævebane og rutsjerør var det nødvendigt at
få jord udefra og der ankom en kæmpe jordbunke, som næsten var legeplads nok i
sig selv. Børnene elskede alt det jord og mudder ? men forældrene var vist ikke
alle lige tilfredse.
 
Arbejdet med legepladsen blev afsluttet i foråret 2006.
Kvarterværkstedet støttede med peng til materialer
og hjælp og rådgivning fra Den Grønne Guide og skolen financierer
selv restbeløbet.