Vores projekter
Tilbage til søgning

Midsommer på Hesteskoen 2010

I år blev der holdt "Midsommer på Hesteskoen" for 6. gang. Som sædvanlig foregik det lørdagen tæt på midsommer, en rigtig familie-eftermiddag ved stranden.
Aktiviteter og underholdning for hele familien. Legepatruljen styrede en række lege og konkurrencer, hvor der var brug for både hjerne- og muskelkraft, "Piece of cake" spillede medrivende musik, og "Side by side" optrådte med linedance - meget flot, de har lige været i udlandet på et stort stævne, og man kunne rigtig se, de havde fået intensiv øvelse.
Vejret var ikke så godt, så hoppepude, kanoer og vandcykler måtte opgives - men man kunne købe forfriskninger hele dagen igennem, og gå og glæde sig til den helstegte gris, som hang over bålet og duftede hele dagen.
Det er Butik caféen, Tornhøjskolen, 9220 og Kvarterværkstedet, der arrangerer Midsommer på Hesteskoen - og nu har vi besluttet at stoppe! man kan arrangere og planlægge så godt man vil, men det er kun sjovt at være ved stranden, hvis vejret er til det - og det har det ikke været nu i flere år.
Derfor holder vi en pause, mens vi tænker over andre gode ideer der skal afprøves ved bydelens dejlige strand.